Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is de toekomst. Langzamerhand groeit het aandeel EV (Elektrische Voertuigen) en de verwachting is dat steeds meer autofabrikanten 100% elektrische voertuigen gaan produceren.
Elektrisch rijden is veel minder milieubelastend en wij laten je graag kennismaken met deze leuke en verantwoorde manier van autorijden!

Veel autobedrijven kijken met argusogen naar deze verandering. Als autoliefhebbers zijn wij er met veel energie mee aan de slag gegaan en hebben contacten gelegd met de autofabrikanten en leveranciers van laadpalen, laadpassen en diagnose apparatuur.
Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we een echte EV specialist zijn geworden en dat we klaar zijn voor de toekomst. Elektrisch rijden ís de toekomst.

In onze autovoorraad treft u een wisselend aanbod 100% elektrische auto's aan.
Wij kiezen bewust voor auto's met een goede actieradius. Elke dag opladen is voor de meeste gebruikers van deze auto's niet nodig, maar het kan natuurlijk wel.

Voor meer informatie over het aanvragen van een laadpas, laadpaal of welk ander punt dan ook, bieden wij u als EV specialisten graag de helpende hand!
Meer informatie over het laden treft u aan op de pagina EV auto laden.

Klik hier voor een verslag van een testrit van Leeuwarden naar Krimpen a/d IJssel

Wij zijn klaar voor de toekomst, wij zijn EV specialisten!

Reviews

CheckStat

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
Zaterdag
Zondag

07.30 - 17.30 uur
10.00 - 14.00 uur
Gesloten

WhatsApp 06 - 41 77 68 89

Afspraak maken

Contact

Van Utrechtweg 61-63
2921 LN  Krimpen a/d IJssel 

Telefoon 0180 - 51 93 00 
E-mail info@autodepee.nl

Contact ons via WhatsApp
Scroll naar boven