Financiering


Overweegt u een (deel)financiering voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto?
Kies dan voor ons 'Flexibel&Mobiel' krediet of Financial Lease!

Privé: Flexibel & Mobiel
Flexibel & Mobiel is het krediet voor de particuliere klant. Gedurende het contract kan het product mee-veranderen met uw situatie. U bent zelf in controle over de looptijd en de hoogte van uw maandlasten.

Laag minimum bedrag
Het minimale maandbedrag wat afgelost dient te worden, is slechts 1,5% van de totale lening. Heeft u wat meer te besteden, dan kunt u het maandbedrag verhogen of extra aflossen, altijd boetevrij. 
U krijgt hiervoor een eigen beveiligde digitale omgeving, waarmee de lening vanaf de computer, tablet of telefoon kan worden beheerd. 

Reserve potje
Naast de financiering kunt u kiezen voor een reserve. Dit bedrag bedrag kunt u zien als vangnet voor (onvoorziene) autokosten. Naast de gekozen reserve bouwt u ook reserve op door af te lossen. Het reservepotje kost niets, zolang u het bedrag niet opneemt. 

Bereken aan de hand persoonlijke gegevens wat u kunt financieren. U kunt vervolgens vrijblijvend ons uw aanvraag versturen. Bereken hier uw financiering. 

Zakelijk: Financial Lease
Heeft u een eigen onderneming? Dan komt u in aanmerking voor Financial Lease. Bij Financial Lease is er sprake van een vaste looptijd en de mogelijkheid op een slottermijn. Aan het einde van de lening bent u de eigenaar van het voertuig. 

In onze beveiligde geautomatiseerde module kunt u aan de hand van uw persoonlijke gegevens snel en direct berekenen hoeveel u kunt lenen. U kunt vervolgens vrijblijvend ons uw aanvraag versturen. Bereken hier uw financiering.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij vertellen u er graag alles over!

Reviews

CheckStat

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
Zaterdag
Zondag

07.30 - 17.30 uur
10.00 - 14.00 uur
Gesloten

WhatsApp 06 - 41 77 68 89

Afspraak maken

Contact

Van Utrechtweg 61-63
2921 LN  Krimpen a/d IJssel 

Telefoon 0180 - 51 93 00 
E-mail info@autodepee.nl

Contact ons via WhatsApp
Scroll naar boven