Vanaf nu zijn wij ook dealer van de prachtige Quads van CFMOTO !

EV auto opladen

Als je overweegt een elektrische auto aan te schaffen is het belangrijk om te weten wat er bij komt kijken. Zou de beperkte actieradius een probleem voor je kunnen zijn? Met deze pagina willen wij het je makkelijk maken. Wij zijn de EV specialisten die graag voor je klaar staan!

Toen wij onze eerste Elektrische auto kochten (een Renault Twizy) waren we direct overtuigd. De Twizy kan thuis opgeladen worden met een normaal stopcontact.
Het kan nodig zijn een goede aardlekschakelaar te laten monteren, maar verder hoef je nergens rekening mee te houden.

Wij zijn toen ons aanbod en gebruik van EV (Electrische Voertuigen) gaan uitbreiden met onder andere diverse Renault Zoë's.
Er werd een dubbele laadpaal aangevraagd bij NEWMOTION die 24/7 beschikbaar is voor iedereen met een laadpas (alle passen behalve EV-NET)
Om te kunnen laden heeft u een laadpas nodig. Het maakt niet uit bij wie je een laadpas aanvraagt, de aanbieders accepteren elkaars klanten (EV-NET/EVBOX staat op zichzelf)
Een gratis laadpas kan je hier aanvragen: NEWMOTION of ANWB
Een EVBOX laadpas is niet gratis en werkt alleen bij de EVNET laadpalen

Als de laadpas is geactiveerd bij de aanbieder ben je er klaar voor: je kunt laden op tienduizenden plaatsen in Nederland.
Bij McDonalds vestigingen, heel veel hotels, winkelcentra en openbare gelegenheden kan je terecht voor het laden van je elektrische auto. De kosten voor een volledige lading zijn tussen € 4,- en € 8,- totaal.
Wij hebben naast ons bedrijf 4 22 kW laadpalen met het zeer scherpe tarief van € 0,30 per kWh.
Er zijn verschillende apps voor iPhone en Android beschikbaar die je de dichtstbijzijnde laadpaal tonen met info over de kWh prijs, laadduur en beschikbaarheid. Je hoeft dus nooit zelf op zoek naar een laadpaal en je weet vooraf wat de kosten zijn. Apps voor iPhone: NEWMOTION - NEXTCHARGE

Aan de snelweg zie steeds vaker gele gebouwtjes die bedekt zijn met zonnecellen.
Dit zijn de laadplaatsen van FASTNED.
Fastned heeft het heel slim geregeld: wil je slechts af en toe bij een van hun stations laden, dan hoef je alleen je laadpas (maakt niet uit van welke aanbieder) te koppelen aan de Fastned app.
Wil je vaker laden, dan kan je kiezen uit twee abonnementjes. Bij de eerste betaal je een klein maandbedrag en is de afgenomen stroom goedkoper dan zonder dit abonnement; De andere optie is een duurder abonnement waarbij de stroom tegen kostprijs wordt geleverd. Het laden gaat in alle gevallen supersnel en hun app is het bekijken waard! lees hier meer over Fastned

Wij zijn de EV specialisten, bij ons bent u aan het juiste adres!

Reviews

CheckStat

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
Zaterdag
Zondag

07.30 - 17.30 uur
10.00 - 14.00 uur
Gesloten

WhatsApp 06 - 41 77 68 89

Afspraak maken

Contact

Van Utrechtweg 61-63
2921 LN  Krimpen a/d IJssel 

Telefoon 0180 - 51 93 00 
E-mail info@autodepee.nl

Contact ons via WhatsApp
Scroll naar boven