Vanaf nu zijn wij ook dealer van de prachtige Quads van CFMOTO !

Dashcams

De laatste jaren is het gebruik van dashcams fors toegenomen. Het komt regelmatig voor dat er in het geval van een schade gebruikgemaakt kan worden van dashcambeelden. Dashcams van NORDVÄL maken het mogelijk om voor een leuke prijs te genieten van een hoogwaardige dashcam. Wij hebben een mooi compleet instapmodel (camera en beeldscherm in 1) en een luxe front+back camerasysteem in ons assortiment.

e509c061-5fa0-4b4a-a077-ffcf8114aaaa

Hier ziet u het instapmodel, de NORDVÄL DC101. Deze supercompacte Full-HD dashcam monteert u op een van de 2 bijgeleverd zuignaphoudertjes en u stopt de 12v lader in de sigarettenaansteker. Vanaf dat moment is uw dashcam actief en kunt u de beelden bekijken op het ingebouwde schermpje. Als u de CAMASTER-app op uw smartphone of tablet installeert en verbinding maakt met het NORDVÄL WiFi netwerk kunt u zeer eenvoudig de opgeslagen beelden bekijken.

Het is ook mogelijk om de beelden op uw computer te downloaden via de bijgeleverde kabel of rechtstreeks via de SD-card. Wanneer een incident is geregistreerd worden die beelden in een aparte map opgeslagen. Een mooi product voor een erg leuke prijs, installatie in onze werkplaats behoort tot de mogelijkheden maar is niet noodzakelijk voor een goede werking. Wilt u dat de camera ook gebeurtenissen registreert als het contact uit staat, bestel dan de nachtvoeding mee. Deze dient aangesloten te worden in de zekeringkast van de auto.

NORDVÄL DC102

Hier ziet u de NORDVÄL DC102 een set met een 2K dashcam en een gekoppelde Full-HD achtercamera.
De voorcamera wordt voorzien van stroom via de bijgeleverde 12v lader (sigarettenaansteker) en de achtercamera wordt gekoppeld. Deze heeft dus geen eigen stroomvoorziening nodig.

Direct na het starten beginnen de camera's met het opnemen van beelden en komt het NORDVÄL WiFi netwerk beschikbaar. Hiermee kunt u verbinding maken met uw smartphone of tablet om met de KACAM-app live mee te kijken of de opgeslagen beelden te bekijken/downloaden/wissen. 

Naast de sterke 3M tapes waarmee de camera's worden gemonteerd wordt een extra setje tapes meegeleverd zodat u de camera's ook in een andere auto kunt monteren.

Installatie is niet noodzakelijk voor een perfecte werking, wij bieden u echter wel de mogelijkheid aan om de dashcams netjes aan te sluiten en de bekabeling weg te werken. Wilt u dat de camera ook gebeurtenissen registreert als het contact uit staat, bestel dan de nachtvoeding mee. Deze dient aangesloten te worden in de zekeringkast van de auto.

Klik hier om deze dashcam in onze webshop te bekijken

dashcams-3

Reviews

CheckStat

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
Zaterdag
Zondag

07.30 - 17.30 uur
10.00 - 14.00 uur
Gesloten

WhatsApp 06 - 41 77 68 89

Afspraak maken

Contact

Van Utrechtweg 61-63
2921 LN  Krimpen a/d IJssel 

Telefoon 0180 - 51 93 00 
E-mail info@autodepee.nl

Contact ons via WhatsApp
Scroll naar boven