Vanaf nu zijn wij ook dealer van de prachtige Quads van CFMOTO !

Brandstofsysteemreiniging

Vervuiling in de motor is een veelvoorkomend probleem. Toevoegingen in moderne brandstoffen zorgen voor afzettingen in het brandstofsysteem waardoor een reiniging van o.a. de injectoren noodzakelijk kan zijn. Wanneer de injector-gaatjes geheel of gedeeltelijk worden geblokkeerd, wordt het sproeipatroon verstoord. Dit kan leiden tot verminderd vermogen, meer brandstofverbruik en zelfs tot een defect brandstofsysteem.

Wij bieden 3 verschillende behandelingen aan, ons advies is gerelateerd aan de mate van vervuiling:

  • Niveau 1: Minimaal jaarlijkse reiniging: Door middel van een toevoeging aan de brandstof (reiniging van het complete brandstofsysteem en de brandstoftank)

    De kosten zijn € 24,09 (benzine/diesel)

  • Niveau 2: Premium systeemreiniging: Is er al sprake van enige vervuiling, dan kunt u d.m.v. een stevigere reiniging proberen de vervuiling te verwijderen (reiniging van het complete brandstofsysteem)

    De kosten zijn € 41,75 (benzine/diesel)

  • Niveau 3: Lost de Premium systeemreiniging het probleem niet op, dan bevelen wij de technische aanpak aan. Deze bestaat uit een mechanische reiniging van het brandstofsysteem.

    De kosten zijn € 225,- (benzine) of € 295,- (diesel) en de premium systeemreiniging wordt aan u terugbetaald als u deze niveau 2 reiniging al door  ons heeft laten uitvoeren.

Een afspraak maken

Reviews

CheckStat

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
Zaterdag
Zondag

07.30 - 17.30 uur
10.00 - 14.00 uur
Gesloten

WhatsApp 06 - 41 77 68 89

Afspraak maken

Contact

Van Utrechtweg 61-63
2921 LN  Krimpen a/d IJssel 

Telefoon 0180 - 51 93 00 
E-mail info@autodepee.nl

Contact ons via WhatsApp
Scroll naar boven